Häähumu.fi

Koristelu

Hääjuhlaan tuo arvokkuutta teeman tai teemavärin mukainen koristelu. On hääparista ja juhlapaikasta kiinni, miten paljon koristeita tarvitaan – mikäli juhlatila on itsessään näyttävä, se ei kaipaa kukkia ja kynttilöitä enempää koristeita, kun taas askeettisempi tila voi vaatia paljonkin somistusta, jotta sen saa juhlavaksi. Pihalle pystytetystä juhlateltastakin saa upean näköisen katosta pingotetuin valkoisin kankain, valkoisin pöytäliinoin ja valaistuksin.

Pienet yksityiskohdat esimerkiksi pöytien koristelussa voi olla paikallaan, mutta muutoin kannattanee keskittyä suuriin linjoihin – yhdenmukaisuus ja huolitellut koristeet ja printit luovat rauhallisen ja tyylikkään somistuksen. Värimaailmaa suunniteltaessa huomioon tulee ottaa myös juhlatilassa valmiina olevat sävyt, jotta ne istuvat valittujen teemavärien kanssa yhteen, ettei lopputulos näytä sekavalta.

Koristelua suunniteltaessa huomioon tulee ottaa myös koristeluun käytössä oleva aika. Mikäli tila vaatii paljon somistusta, olisi sitä hyvä päästä laittamaan jo hyvissä ajoin hääviikolla. Jos taas tila on hyvinkin kysytty, voi olla että koristeluun ei jää aikaa kuin hääaamu. Pitopalvelulta kannattaa tällöin tiedustella apuja koristeluun.

Inspiraatioita Instagramista