Häähumu.fi

Tietoa palvelusta

"Häähumu on häiden suunnitteluun ja järjestämiseen keskittyvä palvelu, joka tarjoaa vinkkejä sekä inspiraatioita onnistuneen juhlan järjestämiseen."

Rakkaudesta häihin

Häät ovat juhlina ainutlaatuisia ja niiden ympärille syntyy huikeita tarinoita. Yksittäisistä hetkistä unohtumattomiin muistoihin, jotka seuraavat mukanamme. Tästä rakkauden juhlasta saa entistä enemmän irti, kun suunnittelu ja järjestelyt sujuvat hallitusti. Vaikka pieni stressi kuuluukin asiaan, kannattaa muistaa että lopulta kyse on hääparin yhteisen matkan juhlistamisesta ja itse juhlasta nauttimisesta – ei siitä sujuuko joka ikinen yksityiskohta täydellisesti.

Me rakastamme häitä.

Häähumun tiimi haluaa tarjota mahdollisimman kattavan kattauksen kaikkeen mahdolliseen hääjuhlan ympärillä. Kehitämme jatkuvasti palvelua ja sen sisältöä sekä haluamme tarjota monipuoliset työkalut, joita hääparit voivat hyödyntää omissa hääsuunnitelmissaan.

Vastaamme mielellämme kaikkiin palveluun liittyviin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä chatissa (ikoni sivun oikeassa alareunassa) tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@haahumu.fi