Häähumu.fi

Sulhanen

Jos morsian hääpukuineen usein onkin se huomion keskipiste, ei sulhasen tarvitse jäädä pekkaa pahemmaksi. Frakkiin ei montaa kertaa elämässään pääse pukeutumaan, joten jos ei omana hääpäivänään pukeutuisi viimeisen päälle, niin koska sitten. Tai jos morsiamen häämekko on erikoisempi, voi sulhasen asuvalinta mukailla samaa linjaa. Etiketti yrittää linjata puvun tummaksi, mutta nykyään on sallittua käyttää muitakin värejä. Jos häiden teemaväri on pinkki tai violetti, niin miksei räväyttäisi kokonaan teemavärin mukaisessa puvussa – morsian ei taatusti vie silloin kaikkea huomiota!

Näyttävät solmiot

Tyylikäs ja hääteeman värimaailmaan sopiva solmio viimeistelee sulhasen pukeutumisen ilmeen.

shutterstock_618499535

Sulhasen hienoin vihkipuku on frakki. Toinen suositeltava asu on tumma puku. Smokki ja bonjour -puku on tarkoitettu ainoastaan iltakäyttöön. Frakki ja tumma puku puolestaan käyvät sekä päivällä että illalla.​

sulhasen-sormus-haahumufi

Sulhanen ei useinkaan halua uutta sormusta, vaan hääpäivä kaiverretaan olemassa olevaan kihlasormukseen. Mutta toki vihkisormuksen voi hankkia käytettäväksi joko sellaisenaan tai kihlan rinnalle.

shutterstock_556759309

Kun puku on viimeisen päälle, tulee myös hiusten ja parran olla huolitellut. Tyylikäs sulhanen panostaa ulkonäköönsä myös ihon ja hampaiden puhdistuksella eikä unohda suihkauttaa päälleen huumaavaa myskin tuoksua.

shutterstock_1173686074

Sulhasen takin liepeeseen kiinnitetään morsiuskimpun kanssa samoista kukista tehty viehe. Vastaavat vieheet voi olla bestmanilla, sulhaspojilla ja hääparin vanhemmilla.

shutterstock_1403384933

Bestman, tuo sulhasen luottohenkilö, on hääparin apuna hääjärjestelyissä. Bestmanin rooli hääpäivänä voi olla kaikkea seremoniamestarista autonkuljettajaan.

shutterstock_302005244

Huomenlahja on kaunis, vanha perinne, joka taatusti ilahduttaa tuoretta vaimoa häiden jälkeisenä aamuna.