Häähumu.fi

Morsian

Vaikka tarkoitus toki on juhlia kahta ihmistä ja heidän välistä rakkauttaan, lienee morsian kuitenkin se juhlien keskipiste. Upea morsiuspuku ja kaikki siihen liittyvät asusteet juhlakampauksineen eivät jää huomiotta. Ja toki jokainen morsian haluaa, että hänen sulhasensa huokaa ihastuksesta nähdessään morsiamensa hääpäivänä. Ulkonäköön sekä pukuun ja asusteisiin haluaa panostaa, jotta morsian on kauneimmillaan hääpäivänään.

Pukeutuminen

Perinteinen morsiuspuku on valkoinen ja täyspitkä, mutta yhä useammin näkee myös värikkäitä ja lyhyitä häämekkoja. Morsiamen tyyli saa näkyä myös hääpukeutumisessa.

Katso lisää pukeutumisesta

shutterstock_490489129

Bling blingillä vai ilman? Puolipyöreää vai flakkaa? Kultaa, titaania vai jotain ihan muuta? Jokaiselle löytyy se unelmien vihkisormus.

shutterstock_1139002643

Pelkästään upea morsiuspuku ei riitä, vaan morsiamelle loihditaan juhlakampaus sekä meikki. Huntu tai muu hiuskoriste kruunaa morsiustyylin.

shutterstock_512429695

Morsiamen tyylin viimeistelee huolitellut kädet ja kynnet, valkoisena hohtava hymy sekä kevyt päivetys.

morsiuskimppu-vihreaa_haahumufi

Morsiuskimppuja on yhtä montaa eri tyyliä kuin on morsioitakin. Kimpun tulee sopia kantajalleen siinä missä hääpuvunkin.

kaasot_haahumufi

Morsiamen oikeana kätenä toimiminen on kunniatehtävä. Hääparin kanssa tulee puhua avoimesti, mitä asioita kaason toivotaan hoitavan.

shutterstock_73044175

Perinteisesti huomenlahjan on antanut mies tuoreelle vaimolleen, mutta kaunis ele kannattaa toteuttaa myös toiseen suuntaan.