Häähumu.fi

Muu kaunistautuminen

Hääjuhlassa kädet ovat erityishuomion kohteena, sillä kaikki haluavat ihailla uutta sormusta – ja toki ikuistetaan myös lähikuva sormuksista. Kädet ja kynnet kannattaa siis myös hoitaa juhlakuntoon. Manikyyri ja geelilakkaus pitää kynnet siistinä pitkään ja ranskalainen manikyyri on aina varma ja tyylikäs valinta. Lisäämällä koristeita ja kimallusta, saa kynsistä erityisen näyttävät. Vasemman käden nimetöntä voisi koristaa muita kynsiä enemmän ja koristeisiin on helppo ujuttaa myös sitä jotain sinistä – yksi sininen timantti, sinistä kynsilakkaa tai sinistä kimalletta.

Upean meikin puolestaan kruunaa pitkät ja tuuheat ripset. Ripsienpidennyksiä ja volyymiripsiä tarjoaa useat kauneushoitolat. Ripsiteknikot osaavat suositella sopivaa ripsen paksuutta ja pituutta, jotta ripsistä ei tule liian raskaan näköiset. Mikäli ripsiliima ärsyttää silmiä tai ripsienpidennyksiä ei halua pitää päivää pidempään, on yhtenä hyvänä vaihtoehtona myös magneettiripset – ne napautetaan magneettiparilla kiinni siten, että omat ripset jäävät niiden väliin. Magneetit pysyvät hyvin paikoillaan ja kestävät onnenkyyneleetkin. Mikäli magneettiripset laittaa itse, on asettamista hyvä harjoitella, sillä alkuun se vie aikaa, mutta kunhan tekniikan oppii, ripset ovat todella nopeat kiinnittää. Ripsien kiinnitykseen saanee apua myös meikkaajalta, magneettiripset kun on hyvä kiinnittää vasta kun meikki on valmis.

Valkoisena säihkyvät hampaat sen sijaan kaunistavat morsiamen hymyn. Hampaiden laservalkaisu on tehokkain tapa saada säkenöivä hymy, mutta mikäli suu ei näin järeitä toimenpiteitä kaipaa, on esimerkiksi soodapuhdistus yksi vaihtoehto kahvin, teen ja tupakan aiheuttamien tummentumien poistoon.

Ja mikäli hääkiireiltään ei ole ehtinyt makoilemaan auringossa, suihkurusketus on hyvä keino saada hiukan päivetystä. Suihkurusketus tehdään kauneushoitolassa käsikäyttöisellä ruiskulla ja ammattilainen osaa suositella sopivaa sävyä, jotta tuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen. On myös mahdollista käsitellä vain kasvot, kädet ja dekoltee. Suihkurusketus kestää iholla noin 4-5 päivää, jonka jälkeen se alkaa tasaisesti kulua pois.

Morsian

Yllätä rakkaasi ihanalla huomenlahjalla

Huomenlahja on ihana yllätys häitä seuraavana aamuna. Kalliin korun sijaan voit yllättää tuoreen aviopuolisosi vaikkapa kylpylälahjakortilla tai muulla teidän yhteistä aikaa vaalivalla lahjalla.