Häähumu.fi

Häämatka

Häämatka on ihana irtiotto ja mahdollisuus rentoutua häästressin jälkeen. Matkalla on aikaa keskittyä toisiinsa ja leijua vielä hetki häiden ihanissa muistoissa ja tunnelmissa. Häämatkan voi parin mieltymysten mukaan ajoittaa heti häiden jälkeen tai säästellä sitä myöhempään ajankohtaan (sitten on häiden jälkeen vielä tiedossa jotain kivaa jota odottaa!). Mikäli matkalle lähdetään välittömästi hääjuhlan jälkeen, tulee ottaa huomioon, että on etukäteen sovittu kuka hoitaa hääpaikan siivoamisen ja tavaroiden poiskuljetuksen esim. hääjuhlaa seuraavana päivänä. Myös, mikäli matka on pitkäkestoinen, kannattaa hääpuvun pesettämiseen pyytää apuja, että puku vietäisiin mahdollisimman pian häiden jälkeen pesulaan.

Mikäli kaipaa vinkkejä häämatkakohteista, on olemassa häämatkoja järjestäviä yrityksiä. Häämatka on ainutkertainen, joten matkaan haluaa ehkä satsatakin enemmän. Vaihtoehtona on myös, että valitsee häämatkakohteen lähempää tai matkustaa kotimaassa, jolloin säästää matkustuskuluissa (ja -ajassa!) ja voi panostaa vielä enemmän tasokkaaseen majoitukseen, tekemiseen kohteessa sekä ruokailuihin.

Häiden jälkeen

Muista kiittää bestmania ja kaasoa

Kaasoa ja bestmania tulee taatusti kiiteltyä moneen otteeseen avusta hääjärjestelyissä, mutta heitä on kiva kiittää myös lahjalla tai jollain muulla tavoin.