Häähumu.fi

Huomenlahja sulhaselle

Alun perin huomenlahjan on antanut sulhanen morsiamelleen, mutta miksipä ei myös sulhanen ansaitsisi tällaista materialistista rakkauden osoitusta. Koru lienee se tyypillisin huomenlahja myös miehelle, mutta yleistymässä on myös huomenlahjakuvaus, jossa morsian on kuvattu aistikkaasti ja tyylikkäästi esim. alusvaatteissa ja näistä on koottu sulhaselle esimerkiksi valokuva-albumi. Tai voisihan kuvista teettää vaikkapa kalenterin tai hiirimatonkin! Valokuvaamot tarjoavat huomenlahjakuvauksia ja eri kuvaamojen kuvagallerioista löytyy varmasti hyviä ideoita kuviin. Mikäli rohkeus ei riitä valokuvastudioon saakka, voi hyvää ystävää pyytää kuvaajaksi (tai käyttää itselaukaisinta!) ja keikistellä esim. häitä varten hankituissa alusvaatteissa kotona tai muussa kauniissa miljöössä. Yksi vaihtoehto olisi antaa myös lahjaksi tällainen kuvaus, jossa molemmat ikuistetaan vähän erilaisempiin kuviin häiden jälkeen.

Mikäli sulhanen ei ottanut vihkisormusta, yksi kaunis idea olisi hankkia hänelle sellainen huomenlahjaksi – tyypillisesti kun tuoreella vaimollakin on uusi sormus. Myös kalvosinnapit, kravattineula, ranne- tai kaulakoru taikka rannekello olisivat varmasti mieleisiä lahjoja.

Mikäli koru ei tunnu oikealta vaihtoehdolta, voisi huomenlahjaksi ajatella myös elokuva-, teatteri- tai keikkalippuja esimerkiksi miehen suosikkiartistin keikalle. Tai lahjakorttia miehen lempiravintolaan. Tai jotain häämatkaan liittyvää, esimerkiksi Pariisiin matkustaville pääsylippuja Eiffel-torniin.

Häihin kun on jo mahdollisesti uponnut paljon rahaa, ei huomenlahjan tarvitse olla kallis, vaan pääasia on tuoreen aviopuolison ilahduttaminen. Miksei lahja siis voisi olla myös itse tehty, esimerkiksi lahjakortti, jossa luvataan valmistaa miehen lempiruokaa, antaa hieronta, leikata nurmikko tms. Tai lukea miehelle itse kirjoittamansa vala. Tunnet puolisosi parhaiten, joten mieti mikä häntä erityisesti ilahduttaisi, jos siitä olisi huomenlahjaideaksi.

Morsian

Yllätä rakkaasi ihanalla huomenlahjalla

Huomenlahja on ihana yllätys häitä seuraavana aamuna. Kalliin korun sijaan voit yllättää tuoreen aviopuolisosi vaikkapa kylpylälahjakortilla tai muulla teidän yhteistä aikaa vaalivalla lahjalla.