Häähumu.fi

Yhteistyö

Häähumu tarjoaa yrityksille ja toimijoille loistavan tilaisudeen löytää uusia asikkaita sekä tavoittaa hääsuunnittelun keskellä olevat hääparit.Tarjoamme kaikille yrityksille mahdollisuuden lisätä omat tietonsa ilmaiseksi palveluun sekä esitellä omia tuotteitaan.

Juhlatilat

Tarjoaako yrityksesi vuokralle häihin sopivaa juhlatilaa? Esittele upea juhlapaikka palvelussa ja löydä uusia asiakkaita.

Sormukset ja korut

Kihlasormus, vihkisormus ja muut juhlaan kuuluvat koristeet kuuluvat olennaisena osana hääsuunnitteluun. 

Hääpuvut

Morsiamen ja sulhasen ehkäpä tärkein varuste hääpäivään – hääpuku. Inspiroi tulevaa hääpari omalla pukutarjonnalla.

Piitopalvelut

Mitä olisikaan hääjuhla ilman maistuvaa ja laadukasta ruokaa? Lisää yrityksesi mukaan palveluun.

Kakuntekijät

Hääaterian kruunaa upea hääkakku, joka tietysti myös maistuu herkulliselta. Palvelussa voit tuoda esille omia leipomuksiasi.

Hääkuvaajat

Kuvat ja videot virittävät häämuistoja uudelle tasolle. Palvelussa tavoitat hääpareja ja pääset kuvaajana mukaan unohtumattomiin juhlahetkiin.

Bändit & DJ

Kun on aika vaihtaa vapaalle, astuu hääbändi tai DJ. Tarjoa omia palveluitasi Häähumussa ja löydä uusia asiakkaita.

Matkanjärjestäjät

Häämatka on se viimeinen kruunu upeille hääjuhlille. Tarjoatko räätälöityjä häämatkoja hääpareille? Lisää yrityksesi mukaan palveluun.

Ohjelmapalvelut

Polttarit ja häät saavat mukavaa lisäväriä viihtyisästä ohjelmanumerosta. Tuo itsesi esille ja löydä uusia ihania asiakkaita.

Hääsomisteet ja koristeet

Kukat, somisteet ja hääkoristeet viimeistelevät juhlapäivän. Esittele omia aikaansaannoksiasi palvelussa ja tavoita uusia asiakkaita.

Esiintyjät

Laadukkaat ja viihtyisät esiintyjät tuovat kivan piristysruiskeen hääjuhlaan. Esittäydy palvelussa ja saat mukavasti lisänäkyvyyttä.

Hääsuunnittelijat

Erityisesti isommat häät tarvitsevat enemmän suunnittelua ja kontrollointia. Oletko hääsuunnittelija, joka etsii uusia asikkaita? Hanki lisänäkyvyyttä Häähumussa.

Voit lisätä yrityksesi tiedot kunkin palveluosion alle, olla meihin yhteydessä Chatin (ikoni oikeassa alareunassa) avulla tai lähettää sähköpostia info@haahumu.fi. Kerromme mielellämme lisää eri tavoista näyttäytyä mukana palvelussa ja tavoittaa uusia asiakkaita.