Häähumu.fi

Kampaus ja meikki

Morsian käy tavallisesti kampaajalla loihtimassa hääkampauksen sekä meikin. Toki taitava morsian toteuttaa nämä itsekin, jos kädet ei tärise jännityksestä hääaamuna! Kampaajalle kannattaa ottaa mukaan hiuskorut tai pannat sekä mahdollisuuksien mukaan huntukin, sillä kampaaja osaa asetella sen parhaiten ja niin, ettei kampaus kärsi.

Kampaaja tekee tyypillisesti viikko pari ennen häitä koekampauksen, jotta lopputulos olisi hääpäivänä toivotunlainen. Kampaajalle voi ottaa mukaan kuvia itseä miellyttävistä kampauksista – tämä helpottaa kampauksen suunnittelussa.

Mikäli omiin hiuksiin haluaa pituutta ja volyymia, on erilaisia hiustenpidennyksiä markkinoilla runsaasti – myös esimerkiksi klipseillä kiinnitettäviä, jotka on helppo itse irrottaa kampausta purkaessaan. Pidennykset kiinnikkeineen saa upotettua kampaukseen ja lopputuloksesta saa luonnollisen näköisen. Kannattaa kysellä vinkkejä hiustenpidennyksistä hääkampauksen tekijältä.

Myös koemeikissä kannattaa käydä etukäteen, jollei itsellä ole luottomeikkaajaa joka tuntee morsiamen tyylin entuudestaan. Meikkaajalle voi ottaa mukaan esimerkiksi oman huulipunan, jotta saman sävyn lisäys onnistuu myöhemmin juhlan aikana.

Inspiraatioita Instagramista

Morsian

Yllätä rakkaasi ihanalla huomenlahjalla

Huomenlahja on ihana yllätys häitä seuraavana aamuna. Kalliin korun sijaan voit yllättää tuoreen aviopuolisosi vaikkapa kylpylälahjakortilla tai muulla teidän yhteistä aikaa vaalivalla lahjalla.