Häähumu.fi

Morsiuskimppu

Morsiamen kukkakimpun ulkonäkö voi vaihdella juhlallisesta maahan saakka ulottuvasta pisarakimpusta hyvin yksinkertaiseen, esimerkiksi yksittäiseen kukkaan tai luonnonkukista tehtyyn kimppuun. Morsiamen ja juhlan tyyli tulee ottaa tässäkin huomioon.

Mikäli morsian ei halua kimpunheitossa heittää morsiuskimppuaan, voi tätä varten olla erillinen heittokimppu, joka on usein samaa tyyliä morsiuskimpun kanssa, mutta kooltaan pienempi.

Morsian saapuu kimppu kädessä vihkimiseen ja ojentaa sen kaasolleen vihkimisen ajaksi. Vihkimisen päätteeksi, ennen hääparin poistumista, kaaso antaa kimpun takaisin morsiamelle. Hääparin saavuttua juhlapaikalle, kaaso huolehtii kimpun hääparin paikalle varattuun maljakkoon, jotta kimppu ei ole onnitteluhalausten tiellä.

Häätanssiin kimpun voi halutessaan ottaa mukaan, mutta välttämätöntä se ei ole.

Kukkien ei välttämättä tarvitse olla aitoja, vaan netistä saa upeita tekokukkakimppujakin. Näin morsiuskimpun saa säilymään upeana vuosikausia!

Inspiraatioita Instagramista

Morsian

Yllätä rakkaasi ihanalla huomenlahjalla

Huomenlahja on ihana yllätys häitä seuraavana aamuna. Kalliin korun sijaan voit yllättää tuoreen aviopuolisosi vaikkapa kylpylälahjakortilla tai muulla teidän yhteistä aikaa vaalivalla lahjalla.