Häähumu.fi

Häämatkakohteet

Rantalomat

Paratiisirannat Malediiveilla, Italiassa, Kreikassa, Thaimaassa ja muualla ovat varmasti monen hääparin matkakohdelistan kärkipäässä. Hemmottelua auringon alla, sukellusretkiä kirkkaissa vesissä ja löhöilyä rannalla. 

Kaupunkilomat

Kaupunkikohteet tarjoavat kulttuurinälkäisillä hääpareille paljon ihmeteltävää ja kierreltävää. Vanhojen kaupunkien historia, museot ja kulttuurien perinteet värittävät monella tapaa unohtumatonta häämatkaa. Monissa kaupunkikohteissa pääsee nauttimaan myös rantaelämästä.

Risteilyt

Risteilyaluksella pääset rentoutumaan ja nauttimaan erinomaisesta palvelusta. Vaihtuvat maisemat ja kohteet matkan varrella tarjoavat runsaasti ihmeteltävää lähditpä sitten Karibian auringon alle tai Välimeren maisemiin.

Aktiivimatkat

Lähde vaeltamaan tai pyöräilemään Kanariansaarten upeisiin maisemiin. Nauti rakkaimpasi seurasta treenin lomassa ja koe unohtumattomia elämyksiä erilaisten aktiviteettien parissa. 

Lappi

Talvella Lappi näyttäytyy satumaisena ja taianomaisena paikkana, jossa pääsee laskettelemaan, nauttimaan huikeista maisemista retkien ja hiihtoreissujen lomassa. Vastaavasti ruska-aikaan väriloisto ei jätä sekään ketään kylmäksi.

Kotimaan kohteet

Suomesta löytyy paljon upeita kohteita häämatkaksi. Mikäli reissuun lähtee heti juhlien jälkeen sanelee vuodenaika tietysti hieman vaihtoehtoja. Jos eteläisen rannikon kaupungit eivät ole entuudestaan tuttuja, tarjoaa Helsinki, Turku ja esimerkiksi Hanko paljon ihasteltavaa. Yksi mielenkiintoinen vaihtoehto on myös saaristotunnelmaa hehkuva Ahvenanmaa.