Häävideoita

Täältä löydät upeita häävideoita, jotka johdattavat ihaniin juhlatunnelmiin. Videoista löydät varmasti paljon hyviä vinkkejä ja inspiraatioita omiin häihin, joten kannattaa katsoa niitä tarkasti. Ja tietysti – nauti hempeistä häätunnelmista!

Voit lähettää meille myös oman häävideosi tai vinkkiä jostain häävideosta.

Patricia ja Jesse

Patrician ja Jessen häissä on ihana lämmin tunnelma. Näissä häissä on sopiva sekoitus glamouria ja rentoa otetta. Häiden vihkitilaisuus järjestettiin Helsingin Johanneksen kirkossa ja juhlapaikkana toimi Villa Vuosanta.

Video: ONNILAB

Pilvi ja Valtteri

Ihastuttava hääpari ja juhlat, joita vietettiin Jyväskylän hurmaavissa maisemissa. Ihastuttava hääpari ja juhlat, joita vietettiin Jyväskylän hurmaavissa maisemissa. Ihastuttava hääpari ja juhlat, joita vietettiin Jyväskylän hurmaavissa maisemissa.

Video: Vuolas Media

Maiju ja Matti

Maijun ja Matin häiden rento ja lämmin tunnelma vievät ihaniin rakkauden täyteisiin hetkiin. Kauniisti koristeltu juhlapaikka ja somisteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Video: Vuolas Media

Hääjärjestelyt

Kosinnan suunnittelu

Onko suunnitelmissa suuren kysymyksen esittäminen kumppanillesi? Lue täältä, mitä ennen kosintaa tulisi tehdä.

Hääjuhla

Vihreä häiden teemavärinä

Vihreä tuo luonnonläheisyyttä ja lämpöä häätunnelmaan. Vihreä teemaväri yhdistyy helposti kevät- ja kesähäitä ympäröivään luontomaisemaan erityisesti ulkona vietättävissä puutarhahäissä.