Häähumu.fi

Häävideoita

Täältä löydät upeita häävideoita, jotka johdattavat ihaniin juhlatunnelmiin. Videoista löydät varmasti paljon hyviä vinkkejä ja inspiraatioita omiin häihin, joten kannattaa katsoa niitä tarkasti. Ja tietysti – nauti hempeistä häätunnelmista!

Voit lähettää meille myös oman häävideosi tai vinkkiä jostain häävideosta.

Patricia ja Jesse

Patrician ja Jessen häissä on ihana lämmin tunnelma. Näissä häissä on sopiva sekoitus glamouria ja rentoa otetta. Häiden vihkitilaisuus järjestettiin Helsingin Johanneksen kirkossa ja juhlapaikkana toimi Villa Vuosanta.

Video: ONNILAB

Pilvi ja Valtteri

Ihastuttava hääpari ja juhlat, joita vietettiin Jyväskylän hurmaavissa maisemissa. Ihastuttava hääpari ja juhlat, joita vietettiin Jyväskylän hurmaavissa maisemissa. Ihastuttava hääpari ja juhlat, joita vietettiin Jyväskylän hurmaavissa maisemissa.

Video: Vuolas Media

Maiju ja Matti

Maijun ja Matin häiden rento ja lämmin tunnelma vievät ihaniin rakkauden täyteisiin hetkiin. Kauniisti koristeltu juhlapaikka ja somisteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Video: Vuolas Media

Muistamiset

Ilahduta juhlaparia kukkalähetyksellä

Yllätä ja ilahduta tuoretta kihlaparia tai hääparia kukkalähetyksellä. Kukkakimpun lisäksi vaihtoehtoina esimerkiksi suklaasydänrasia tai shampanjatryffelirasia kukkakoristein.