Häähumu.fi

Häiden teema määrittää juhlatunnelmaa

Koristeet, kukkaset, juhlapaikan ilme ja häiden aikana esille nousevat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen juhlatunnelmalle. Mieti hääjuhlan ympärille yksi kantava teema. Valitun teeman ympärille on helpompi kasata viimeistellyltä vaikuttava kokonaisuus.

Tyylikäs hopea

Hopea on elegantti ja juhlava valinta hääteeman väriksi. Hopean ympärillä valkoinen, musta ja harmaan eri sävyt toimivat upeasti yhteen. Viherasetelmat ja valkoiset kukat ovat myös omiaan tukemaan hopean luomaa juhlavaa ilmettä.

Hääteema hopea

Vaaleanpunaista

Vaaleanpunainen on värinä suorastaan herkullinen. Sen avulla pystyy korostamaan yksityiskohtia todella näyttävästi. Kannattaa kuitenkin varoa värin liiallista käyttöä ja hyödyntää kontrastina paljon vaaleita pintoja. 

Hääteema vaaleanpunaista

Merellistä tunnelmaa

Merilliset sinisen eri sävyt yhdessä rouheiden puupintojen kanssa luovat viihtyisän merellisen ilmeen. Tämä sopii loistavasti esimerkiksi veneilystä tykkäävälle hääparille tai silloin, kun häitä juhlitaan merta lähellä olevassa ympäristössä.

Hääteema merellinen

Italialaista tunnelmaa

Rento ja sopivan huoleton, mutta silti tyylitelty italialaisuutta henkivä tunnelma tuo hääjuhlaan lämpimän kodikkaan ilmeen. Välimerellistä tunnelmaa korostamaan kannattaa käyttää paljon puuta, viherkasveja sekä luonnonläheisiä yksityiskohtia.

Hääteema italialaista tunnelmaa

Rustiikkia

Vanhat tiiliseinä, navetat ja rento luontoympäristö sointuvat loistavasti yhteen rustiikkisen hääteeman kanssa. Tällöin koristeetkin voivat näyttää rouheammilta. Kiinnitä kuitenkin huomiota kokonaisuuteen ja harmoniaan ettei yleisilme näytä liian rempseältä.

Hääteema rustiikki

Kultaista kiiltoa

Kulta on näyttävä valinta hääteemaan. Kauniisti kimaltelevat koristeet ja muut yksityiskohdat saa kaivattua kontrasti valkoisilta sekä tummilta pinnoilta. Kullan kanssa voit korostaa myös jotain tiettyä värisävyä tuomaan kontrastia teeman ilmeeseen.

Hääteema kulta