Häähumu.fi

Kyltit täydentävät juhlapaikan koristelua

Erilaisilla kylteillä voi täydentää hauskasti hääjuhlapaikan koristelua ja tunnelmaa. Myös hääjuhlan teema voi näkyä kylttien värityksessä, materiaaleissa ja tyylissä. Nuolimaisten kylttien sijaan voi leikkiä myös muodoilla ja tehdä kylteistä isoja sekä näyttäviä monella tapaa. Mikäli on kyse isommasta juhlapaikasta vaikkapa vanhassa maalaismiljöössä saattaa kylteistä olla jopa ihan konkreettista hyötyä osalle vieraista.

Kylttejä voit käyttää esimerkiksi hääbaarin, vieraskuvauksen, tanssilattian, wc-tilojen yms. ohjaamiseen. Lapsivieraita varten voi kylteillä tehdä vaikkapa pienen seikkailuradan, jossa nuorimpia häävieraita ohjeistetaan eri toimintapisteille (askartelua, pelejä ja muita aktiviteetteja).

Eräs hauska idea voisi olla tulostaa kyltteihin vaikkapa QR-koodia hyödyntäen tarinoita hääparin yhteisestä ajasta ennen häitä. QR-koodit voivat ohjata suoraan haluttuihin kuviin tai videoihin, jotka liittyvät jollain tapaa kyltissä olevaan tekstiin. Tässä voi käyttää vapaasti mielikuvitusta. Samalla saa hauskan lisäohjelmanumeron vieraille, kun he käyvät puhelimillaan etsimässä koodeja. Vastaavasti kyltissä voi olla hääjuhlaan liittyvä hashtagi, joka helpottaa juhlakuvien jakamista sosiaalisessa median kautta.

Valmiita sapluunoita hyödyntämällä saat kyltteihin upeita tekstejä. Liitutaulumaalista tehdyt kyltit ovat varsin näppäriä, mutta niiden kanssa pitää toki olla säävaraus ettei sade pilaa kylttien tekstejä. Halutessaan kylttejä pystyy askartelemaan rautakaupoissa myytävistä vaneri- ja akryylilevyistä. Jos haluaa hieman rouheutta tai kiiltoa voi tietysti myös käyttää pelti/metallilevyjä. Kylttien tekemiseen kannattaa joka tapauksessa varata riittävästi aikaa. Hyvin suunniteltu on ehdottomasti jo puoliksi tehty.

Kyltit voivat olla myös koristeellisia MR & MRS tyylisiä yksityiskohtia hääparin pöydällä, seinustalla tai ovissa. Taulumaiset isot levyt ovat toteutukseltaan hieman helpompia ja niihin saa mukaan monenlaista sisältöä, tarinaa ja kuvia. Mitä tahansa kylttejä hääpaikalle laittaakaan, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kylttien kokoon. Isompi on usein näyttävämpää eivätkä ne huku kaiken muun keskelle. Pienet nuolet ja tai kyltit voivat helposti jäädä vierailta huomaamatta, ja näin niiden tuoma lisäarvo vaivaan nähden jää harmillisen vähäiseksi.

Kynät, askartelu ja hääkyltit

Löydä parhaat välineet hääaskarteluun

Hääkylttien ja muiden juhlapaikan koristeiden askartelu sujuu paremmin kunnon tarvikkeilla. Laadukkaat kynät, askartelumaalit, paperituotteet ja muut tarvikkeet kannattaa hankkia ajoissa.

Pen Store

Siirry ostoksille

Muistamiset

Ilahduta juhlaparia kukkalähetyksellä

Yllätä ja ilahduta tuoretta kihlaparia tai hääparia kukkalähetyksellä. Kukkakimpun lisäksi vaihtoehtoina esimerkiksi suklaasydänrasia tai shampanjatryffelirasia kukkakoristein.