Häähumu.fi

Mökkiviikonloppu polttariporukalla

Polttarit ovat yksi keskeisimpiä häihin liittyviä asioita. Niistä puhutaan ja niitä muistellaan pitkään. Vaikka itse hääjuhla onkin lähtökohtaisesti se tärkein juttu, on tällä morsiamen ja sulhasen ympärille keskittyvällä juhlinnalla oma roolinsa. Olipa kyse sitten yhden illan tai koko viikonlopun kestävästä polttaritapahtumasta, juhlapaikkaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Polttarit mökillä

Yllä olevissa kuvissa Kouvolasta 35 km pohjoiseen sijaitseva tasokas neljän makuuhuoneen Villa Saunaniemi II tarjoaa mahtavat puitteet rentoutua ystävien kesken. Tämän vuonna 2020 valmistuneen hirsihuvilan pihapiiristä löytyy puitteet isommankin porukan pihapeleihin ja viikonlopun kruunaa tietysti nautiskelu isolla laituriterassilla. Kohdetta vuokraa Lomarengas, varauksia voit tehdä täällä.

Polttariporukassa on usein paljon toisilleen osin tai kokonaan tuntemattomia henkilöitä. Viihtyisä mökkiympäristö tarjoaa loistavat puitteet tutustua morsiamen tai sulhasen lähipiiriin. Mökkimaisemissa porukka ei myöskään hajaannu toisistaan vaan juhlaporukka pysyy tiiviisti yhdessä. Polttareiden viettäminen yhdessä paikassa voi tuoda myös helpotusta logistisiin haasteisiin. Toisaalta mökkipolttarit eivät kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta käydä esimerkiksi taksilla toteuttamassa ravintolareissua tai muuta aktiviteettia jossain lähistöllä.

Mökki, Keloranta

Kelokantola

Rukalla sijaitseva tunnelmallinen kelomökki isommallekin porukalla. Mökissä tilaa jopa 18 hengelle.

Villa Eriksberg

Porvoossa sijaitseva tyylikäs mökki, jonka yhteydessä vuokrattavissa myös moottorivene ja palju.

Mökki, Villa Jokiranta

Villa Jokiranta

Korkeatasoista majoitusta rauhallisessa ympäristössä Raumalla. Lähellä tasokas Eurajoen urheilukeskus.

Polttareihin varatulla mökillä voi järjestää vaikka mitä kivaa. Rentouttava saunahetki, pihapelit, morsiustaiat ym. onnistuvat loistavasti mökkitunnelmissa. Myös koristeluissa voi toteuttaa polttareihin sopivaa teemaa. Mikä parasta mökkejä löytyy Suomesta vaikka mihin lähtöön. Mikäli polttaribudjetti antaa myöden voi mökkiin panostaa hieman enemmän ja nauttia juhlinnasta huvilatason majoituksessa. Miltä kuulostaisi oma savusauna tai vaikkapa skumppalasin kanssa jutustelu poreammeessa?

Ideoita mökkipolttareihin

Etsi mökkejä alueittain

Pelejä mökille

Hauskat pelit ja leikit kuuluvat olennaisena osana mökkeilyyn ja tietenkin myös polttareihin. Osa peleistä voi sopia myös hääjuhlaan aktiviteetiksi, varsinkin lapsivieraille. SUP-lautailun ympärille saa mukavaa tekemistä ja kilpailuja polttareihin. Lauta on myös upea lahja juhlakalulle muistona polttareista.

Muistamiset

Ilahduta juhlaparia kukkalähetyksellä

Yllätä ja ilahduta tuoretta kihlaparia tai hääparia kukkalähetyksellä. Kukkakimpun lisäksi vaihtoehtoina esimerkiksi suklaasydänrasia tai shampanjatryffelirasia kukkakoristein.