Täydelliset postimerkit hääkutsuille ja kiitoskorteille

Kun häihin on kaiken muunkin miettinyt viimeisen päälle, täytyy myös hääkutsun sisältävän kirjekuoren olla viimeistelty. Vastaanottajan osoitetiedot tekstataan kuoreen kauniilla käsialalla tai painetaan häiden muiden painotuotteiden kanssa samalla fontilla ja kuoren nurkkaan liimataan häiden teemaan sopiva postimerkki.

Hääpostimerkki tahdon sormukset

Posti on julkaissut täydellisesti hääkutsuun sopivan postimerkin Kaksi sydäntä. Tämä Klaus Welpin suunnittelema merkki on yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Merkissä on nimensä mukaisesti kaksi sydäntä rinnakkain sekä kullattu teksti.

Toinen, vuonna 2012 julkaistu postimerkki Tahdon, on ollut hääparien keskuudessa todella suosittu. Tässä nimenomaan hääpostimerkiksi suunnitellussa merkissä on folioinnin ansiosta kauniisti kiiltelevät sormukset. Merkin ovat suunnitelleet Ari Lakaniemi ja Susanna Rumpu. Merkkiä on vielä saatavilla ainakin postin verkkokaupasta.

Mikäli postimerkin toivoo olevan persoonallisempi tai sopivan vielä näitä valmiita merkkejä paremmin omien häiden teemaan, on vaihtoehtona omakuvapostimerkin teettäminen. Merkin saa tilattua postin verkkokaupasta omalla valokuvalla, joten merkissä voisi näkyä jokin yksittäinen elementti esimerkiksi häiden koristelusta tai kuva kihlaparin sormuksista. Tai merkkiä voisi koristaa hääparin tyylitellyt nimikirjaimet tai häitä varten suunniteltu monogrammi.

Hääjärjestelyt

Kosinnan suunnittelu

Onko suunnitelmissa suuren kysymyksen esittäminen kumppanillesi? Lue täältä, mitä ennen kosintaa tulisi tehdä.

Hääjuhla

Vihreä häiden teemavärinä

Vihreä tuo luonnonläheisyyttä ja lämpöä häätunnelmaan. Vihreä teemaväri yhdistyy helposti kevät- ja kesähäitä ympäröivään luontomaisemaan erityisesti ulkona vietättävissä puutarhahäissä.