Viettäkää yhteinen ilta kaasojen ja bestmanien kanssa

Reheasal dinner on jenkkisarjoista tuttu harjoitusillallinen, joka tarjotaan hääpäivän aattona hääseurueelle. Miksei toteuttaisi vastaavaa pienimuotoisemmin niin, että kutsuu tapaamiseen kaasot ja bestmanit puolisoineen. Hääpäivän aattoon mahtuu taatusti paljon muutakin ohjelmaa, mutta varsinkin mikäli kaasot ja bestmanit asuvat eri paikkakunnilla hääparin kanssa tai mikäli häät pidetään muulla paikkakunnalla, voi häiden aatto olla hyvä päivä saada kaikki kasaan mahdollista kirkkoharjoitusta varten ja sen jälkeen olisi luonteva hetki pysähtyä ja istahtaa porukalla syömään. Voihan olla että hääparilta jäisi muuten kiireiltään ruokailu kokonaan väliin..!

Mikäli tapaaminen kaasojen ja bestmanien kanssa on suunniteltu pidettäväksi aikaisemmin, voi tällaiseen yhteiseen illanviettoon liittää toki hääsuunnittelua yms. käytännön asioiden läpikäymistä. Myös juhlapaikalle olisi hyvä päästä käymään apujoukkojen kanssa, jotta paikka olisi kaikille hääpäivänä entuudestaan tuttu. Lisäksi paikan päällä on helpompi käydä läpi suunnitelmia ja havainnollistaa istuma- yms. järjestelyjä.

Pääasia olisi kuitenkin tutustuttaa mahdollisesti entuudestaan toisilleen tuntemattomat morsiamen ja sulhasen ystävät toisilleen, joten sillä ei ole väliä missä kohtaa hääjärjestelyjä tällaisen yhteisen illanvieton järjestää. Hääpäivän aaton tapaaminen mahdollistaa sen, että suunnittelu jää vähemmälle ja kaikki voivat keskittyä kuulumisten vaihtoon ja tulevan hääpäivän fiilistelyyn.

Hääjärjestelyt

Kosinnan suunnittelu

Onko suunnitelmissa suuren kysymyksen esittäminen kumppanillesi? Lue täältä, mitä ennen kosintaa tulisi tehdä.

Hääjuhla

Vihreä häiden teemavärinä

Vihreä tuo luonnonläheisyyttä ja lämpöä häätunnelmaan. Vihreä teemaväri yhdistyy helposti kevät- ja kesähäitä ympäröivään luontomaisemaan erityisesti ulkona vietättävissä puutarhahäissä.