Häähumu.fi

Vihreä häiden teemavärinä

Vihreää on helpointa – ja luonnollisinta – tuoda koristeluun kukilla ja kasveilla. Korkeissa, kirkkaissa maljakoissa kukkien varret jäävät näkyviin ja tuovat teemavärin kauniisti esille. 

Puutarhahäissä ympäröivä vihreys yhdistyy upeasti teemaväriin. Niinpä useimmiten kesäisin järjestettävät häät tarjoavatkin jo luonnon puolesta valmiin väripaletin mukaan hääloistoon.

Luonnosta poimittavat kukat ja vihreyttä hehkuvat kasvit tuovat myös helpotusta hääbudjettiin. Vihreät lasit, lautasliinat, säilytysastiat ja kynttilät ovat helppo keino yhdistää häiden luonnonläheinen vihreä teema kattaukseen. Väri voi tulla esiin myös tarjottavissa, erityisen helposti salaattien ja yrttipetien muodossa.

Vihreä on värinä yllättävän helppo. Se sopii yksiin puupintojen kanssa sekä korostaa tietysti häihin aina jollain tasolla kuuluvaa mustaa ja valkoista.

Muistamiset

Ilahduta juhlaparia kukkalähetyksellä

Yllätä ja ilahduta tuoretta kihlaparia tai hääparia kukkalähetyksellä. Kukkakimpun lisäksi vaihtoehtoina esimerkiksi suklaasydänrasia tai shampanjatryffelirasia kukkakoristein.