Häähumu.fi

Yllätä rakkaasi ihanalla huomenlahjalla

Huomenlahja on perua ajalta jolloin avioliitto ei taannut sitä, että vaimo ja lapset perivät miehen. Tämän vuoksi mies antoi vaimolleen huomenlahjaksi usein torpan ja palan maata, jotta leskellä ja lapsilla olisi paikka missä asua, mikäli miehelle sattuisi jotain. Nykyään huomenlahja on ihana huomionosoitus, joka nimensä mukaisesti annetaan puolisolle häitä seuraavana aamuna – ensimmäisenä aamuna aviopuolisoina. Eikä huomenlahjan antaminen ole enää ainoastaan miehen kontolla, vaan myös vaimo voi muistaa tuoretta puolisoaan lahjalla.

Usein huomenlahja on koru, mutta mielikuvitus kannattaa päästää valloilleen lahjaa mietittäessä – tärkeää ei ole lahjan hinta, vaan että se on toista ajatellen ja rakkaudella valittu. Musikaalisesti lahjakas kirjoittaa puolisolleen laulun ja esittää sen aamutakissa hotellin sängyllä. Mikäli puolisolla on jokin inhokkikotityö, hänelle voisi antaa lahjakortin, jossa toinen lupaa hoitaa tämän askareen kahden kuukauden ajan. Mikäli vihkimiseen ei ole kuulunut valojen lukua, mikä olisi sen ihanampaa kuin lukea tällainen vala puolisolleen kahden kesken. Tai kirjoittaa lista, jossa kertoo 100 syytä miksi rakastaa puolisoaan. Laskea vaahtokylpy, kuorruttaa se ruusunterälehdillä ja kaataa lasilliset shamppanjaa. Vielä imelämpää kun syöttää kylvyssä toisilleen mansikoita ja vaahtokarkkeja.

Lahja voisi myös liittyä häämatkaan – pääsyliput paikalliseen nähtävyyteen, romanttinen illallinen ravintolassa, yhteinen hieronta kauneushoitolassa tms. Tai onko puolison suosikkiartisti tulossa Suomeen tai Tallinnaan tai jopa häämatkan aikana häämatkakohteeseen keikalle. Hankkimalla konsertti- , teatteri- tai elokuvasarjaliput molemmille, pääsee yhdessä nauttimaan kulttuurielämyksistä – sekä toistensa seurasta.

Morsian

Yllätä rakkaasi ihanalla huomenlahjalla

Huomenlahja on ihana yllätys häitä seuraavana aamuna. Kalliin korun sijaan voit yllättää tuoreen aviopuolisosi vaikkapa kylpylälahjakortilla tai muulla teidän yhteistä aikaa vaalivalla lahjalla.